sulkeutunut

Runoilija raw sugar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2004
Viimeksi paikalla: 14.7.2020 3:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ottaisin sen hetken kun opin rakastamaan (sinua). (050408)
 

niinä viimeisinä päivinä

kaikki se mikä oli sisällä
jäi myös sisälle

eikä ollut niin väliä
ylsivätkö kätesi ympärilleni
kun tarvitsin
ei ollut väliä

vaikka kätesi olivat kylmät

olin jo valmiiksi
kananlihalla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan mahtava runo! Niin hyvin purettu tunteet ajtuksiksi.

Paljon puhuva on runosi maku, vaikkakin sulkeutuneisuudesta puhe ;D

Hyvää syntymäpäivää.

Löysin taas pitkästä aikaa runosi ja pidän yhä. Jätät sanojesi väliin mukavasti tulkinnanvaraa, vaikka kaikki on tarkoin muotoiltua. Hienoa.

 

Käyttäjän kaikki runot