Sunnuntaiaamuisin

Runoilija Bristfällig

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miltä nyt tuntuu

kun taivas painaa
keuhkoja vasten

  kovempaa, kovempaa!

ja minä toivon
että olisit jo kuollut

sillä sunnuntaisin
juot minunkin
aamukahvini

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot