Tähtisilmä

Runoilija Bristfällig

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katsoit mua aina
kuin tähdenlentoja
sun yötaivaalla

Pidit mua tiukasti
ihollasi ja kuitenkin
annoit mun hukkua

          siniseen

Ja siinä hetkessä
mä tiesin menettäväni
jotain uskomattoman

          kaunista

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot