Kauneutesi

Runoilija Bristfällig

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun hymyilet
koko ihollasi
saat sodatkin
loppumaan

Ja sinä olet kaunis

Kun itket
ja koko maailma
tahtoo vain sinua
lohduttaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana ja hellä. ja aivan upea

ihana ja hellä. ja aivan upea

 

Käyttäjän kaikki runot