Ajatuksia onnesta - Tunteita surusta

Runoilija MentheManie

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 10.10.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taas kerran hiljaa
hiipi tunne takavasemmalta,
surun ja kaipuun otteeseen

kuristavaan

minut taas sanatta kietoen.

Tuo muisto lapsuuden
haaveesta, nyt jo
aikuisen itseni näkökulmasta

- arkana elämän kiertokulun
kelloa ranteessaan vilkuilevan -,

tuo haave lapsesta
syksysilmäisestä, katseesta ilon
ja onnensekaisesta, isän
ylpeyden kyyneleitä keräilevän
polvella körö-körö kirkkoon
matkaavasta.

Ajatus onnesta,
samalla tunne surusta

– Elämä täynnä
muuttujia ja muttia, liekö
itsekästä jo toivoakin
maailmaan yhtä lisää
virheistämme kärsimään jäävää.

Sinulle en tästä
juuri puhunut,

en

– Mahdollisuudet menneet,
kuin ohi kiitävä linja-auto,
johon viimeisillä rahoillaan
on lipun ostanut.

Ja yhä minä sinua
sillä rumalla sanalla
– ja haaveissa yhä

uudeksi rakastaisin.

Selite: 
http://www.youtube.com/watch?v=peKz5Sd61WY
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot