Vie minut paratiisiin...

Runoilija Pikkutassu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ritarini...
Saavutko luokseni???
Valkoisella orhillasi???
Voitokkaana???
Ylpeästi peistä kantaen???
Saavu luokseni...
Nosta minut ratsusi selkään...
Kiidätä kauas...
Aina auringon laskuun saakka...
Vie pois täältä...
Täältä surun ja murheen maailmasta...
Näytä minulle paratiisi...
Se,
mihin mennään aina nukahdettua...
Sinne jossa ei kukaan satuta toista...
Kukaan ei tunne kipua,
surua tai murhetta...
On vain rakkautta...
Hellää huolen pitoa...
Kauneutta,
joka ympäröi kaiken,
mitä siellä on...
Vie minut sinne ja pidä omanasi...
Ikuisesti...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hiiiiirmusesti pisteitä ja kysymys merkkejä.. :/

niin katkeraa, vai ymmärsinkö väärin, kai sen joku sillointälllöin löytää?

Aivan. Kyssiä ja pisteitä on jo liikaa. Tätä ei oikein pysty lukemaan. Kysymykset eivät aina tarvitse yhtäkään kyssää, jos se on toive, ei kysymys. Jos haluat todellakin nuo pisteet tuonne, muista, että ajatuksenmaisen (tai whatever!! xD) lauseen saa ilmankin. Ilman pisteitä kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot