Miksi rakkautta on???

Runoilija Pikkutassu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mistä se tulee...
Miksi...
Onko se ikuinen arvoitus???
Varmaan...
Muuta vastausta en sille keksi...
Miksi se on olemassa???
Mitä sillä voi tehdä...
Onko se vain tunne...
Vai onko se enemmän???
Tunnetko sinäkin sen...
Kun kohtaat oman rakkaasi...
Miltä se tuntuu...
Entä miltä se näyttää...
Voiko sen nähdä???
Se on vain olemassa...
Mutta kukaan ei kerro mistä se tulee...
Täytyyhän sen jostain tulla...
Tämän kummallisen tunteen...
Mutta mistä...
Ehkä se vain on ikuinen arvoitus...
Minulle, pienelle ihmislapselle...
Joka ei voi tietää mitä elämä on...
Ja miksi sitä eletään...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno... rakkaus on suuri arvoitus! ihana sellanen:) ei nyt aina,mutta yleensä!:) kaunis runo! erittäin hyvä!!:)

 

Käyttäjän kaikki runot