Aamu

Runoilija Tearless

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I'm tearless 'cause there are no more tears to cry. Now there is only the pain.
 

Taas aamu.
Sitä herää milloin mihinkin. Toisinaan siihe että joku herättää, joskus puhelimen sointiin, joskus omia aikojaan.

Sitä nostaa päätään ja vilkaisee kelloa huomaten, että on puolipäivä. Kohottautuu istumaan ja katselee seinää edessään miettien syytä nousta sängystään. Lopulta huomaa tuijottaneensa sitä samaista valkoista seinää puolentuntia keksimättä ainoatakaan syytä.

Sitä naurahtaa itseironisesti vetäen farkut jalkaan todeten että tämäkin päivä alkaa samaan tapaan kuin edellinen. Aivan samalla tavalla. Joka aamu.

Selite: 
En tiedä. Jotain vain olotilasta. Ei taaskaan runo. Sanoja vain.
Kategoria: 
 

Kommentit

olen samaa mieltä tuon Algan kanssa, alussa on kyllä ihan lupauksia herättäviä juttuja

 

Käyttäjän kaikki runot