Paikka sydämessäni

Runoilija Tearless

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I'm tearless 'cause there are no more tears to cry. Now there is only the pain.
 

"Hei", hän sanoi.

"Hei", vastasin.

"Onko tässä tilaa?" hän kysyi.

"On", vastasin.

Hän istuutui.

Kiinnyin.

Hän pysyi.

Rakastin.

Hän pysyi.

Eksyin.

Hän pysyi.

Selite: 
unettaa :P
Kategoria: 
 

Kommentit

Söpöä. :)

Tulee mieleen baari, onko niinkään ihme? :D Vois odottaa enempi noiden sanojen puolesta mutta toisaalta minimalistisuuskin on jees. Eli siis pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot