Nimetön

Runoilija Tearless

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I'm tearless 'cause there are no more tears to cry. Now there is only the pain.
 

Kyynelten virrat. Pehmeät sanat.
Ylpeä katse. Taputus olalle.
Lämmin hymy. Nauru.

Mitä se kaikki on nyt?

Ikävän huutoja.
Syyttäviä sanoja.
Epäilevieä katseita.
Pelkoa.

Minne minä menin?
Minne sinä?

Vielä se oli hetki sitten käsillä.
Nyt se on katoamassa.

Ajan hiekka valuu tunteen
päällä kuluttaen sen muotoa ja muovaa
sen rosot sileiksi.
Tunteet selviksi.

Joskus se olisi voinut kestää.
Minä rikoin sen.
Itseni tähden.

Sinä ansaitset parempaa. Sen todellisen veljen.
Et minua satuttamaan, itseäsi selkään puukottamaan.
Yksin jättämään ja tuomiota yksin silmiin tuijottamaan.

Anteeksi rakas veljeni. Sitä sinä minulle olet.
Vaan en minä sinulle. En koskaan osannut olla.
En koskaan osaisi.

Enkä enää ole.

Selite: 
En osannut nimetä tuota, koska se on vain kasa ajatuksia. Ajatuksia siitä mitä teen ja tulen tekemään rakkaimmalle ystävälleni. Ajatuksia siitä miten häntä satutan ja silti vaikka tiedän teen sen. En minä osaa ääneen anteeksi pyytää. En koskaan osaisi. Tämä on anteeksi pyyntö sinulle rakas ystäväni. Se ei ole kaunis eikä muokattu mitenkään. Se on sitä mitä minä olen. Anteeksi siitä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella ihana. Näkee että sydämellä kirjoitettu.

Kjeh.. No joo, kesä ja kaikkee. Ei voi osata englantia.^^

Tämä on hyvä, johdonmukainen ja looginen. Kaikesta huolimatta.

uskomatonta.
luin tän, sit aattelin et <3<3<3
en osaa sanoa mitään. kaunis.
ihana veli olet, varmasti.
kaunista...

Liikuttava.. Itselläni usein samankaltaisia tunteita, vaikken niitä taitaisi noin hyvin osata kuvata.. En tiedä, kun en ole oikein kokeillut...

Siinäpä se on tuossa lopussa mitä et ole vielä oppinut, veli olet ollut ja olet yhä.
Tunteissa nouset korkeammalle ja tiput alemmas kuin minä, minä en osaa tuntea tuollaista epäonnistumista. Tai en suostu tuntemaan, sillä ei ole väliä.
Itseäni minä selkään puukottaisin jos pitäisin kynsin ja hampain kiinni enkä päästäisi irti silloin kun pitäisi.
Kaunis runo, osittain totta mutta tiedät kantani, sitä en ajatellut muuttaa. Nyt enkä koskaan, lakkaa murehtimasta minun perääni. Minulla ei ole mitään hätää, ja murehtimalla vuokseni pilaat täydellisen perjantain ;)

 

Käyttäjän kaikki runot