Rakkaus ja ero elementeissä.

Runoilija Tearless

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I'm tearless 'cause there are no more tears to cry. Now there is only the pain.
 

On kallio, raudan vahvuinen. Sen murtaa siemen pieni epäonnen. On tuli intohimoinen sen sammuttaa jää kateuden. On myrsky alla tyynen peitetty ja sade saa maahan muilta suojassa. On terä routainen tuuleen piilotettu sen huomaa joka tuntee. Miksikö? Koska et ole tarpeeksi.

Selite: 
Todennäköisesti kukaan ei tule ymmärtämään tätä koskaan *naurahdan* Mutta se ei ole tarkoituskaan. Tämä on ehkä jotain enemmän itselleni, mutta laitetaan se nyt tännekkin. Muiden mielestä todennäköisesti huonointa mitä minulta tänne tullut, mutta ei minusta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tarviiko sitä nyt aina, serkku rakas, ymmärtääkään?
Harva sitä omaksi huvikseen laittelee näitä tänne, juuh...x)

Ok, me knows nothing.

Hienoo kuitenkin.^^

 

Käyttäjän kaikki runot