Nimetön

Runoilija biigu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä päivä kerrallaan. Rakkaus on se ihanin asia maailmassa.
 

Vuosi sitten näimme ensimmäisen kerran.
Se oli jotain niin hienoa.
Tulit hakemaan minut luoksesi.
Aluksi se oli vain pientä kaveri suhdetta,
mutta sitten se eteni.
Yhtenä päivänä olimmekin yhdessä.
Päätin muuttaa luoksesi.

Nyt olemme olleet yhdessä kauan ja tuntuu,
että tämä on sitä kestävää.
Jotain sellaista mitä ei voi kuvailla,
se pitää tuntea.

Toivon,että ensi vuonna saan taas muistella,
että millaista meillä on ja tulee olemaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
biigu aurinko 1.11.2005 0 Runo
biigu Haluaisin 23.3.2006 0 Runo
biigu Kaipaan 23.3.2006 0 Runo
biigu Nimetön 28.8.2006 1 Runo
biigu Nimetön 1.11.2005 0 Runo
biigu Nimetön 5.9.2006 1 Runo
biigu Nimetön 3.10.2011 1 Runo
biigu Nimetön 8.9.2007 0 Runo
biigu Nimetön 1.11.2005 0 Runo
biigu Rakas ystävä 30.9.2008 0 Runo