Waiting for you

Runoilija Tuulitukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsiä, löytää, kadottaa, etsiä, löytää...

Kiinnostunut tietämään menevätkö runoni täysin yli ihmisten ymmärryksen nykyään vai onko niiden sisältö täysin onnetonta. Ajatukset osaavat enää vain poukkoilla.
 

Oh my love
You who I give
My everything
And more

Oh how you
Light my day
Everyday
Everywhere

Oh you who
Are so far away
You make my heart bleed
Those crystal tears

Oh how precious
Are those tears
Containing all
Our shared moments

Oh those golden moments
I gather into my soul
I Love them with every
Bit of my existence

Oh how I miss you
Oh how I love you
Oh how I wish the time to go by
Untill I see you again

Selite: 
Waiting to see my darling again. :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot