Sinä Olet

Runoilija Mikael Musta

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2004
Viimeksi paikalla: 15.3.2024 9:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parivuotinen syntymätön aikuinen runouden mittahirttopuussa.

Synkkyys ja talvinen kylmyys löytää usein tiensä sanojen taakse. Välillä vuodatetaan asiaa, välillä vuodetaan kuiviin asian viereen, huumoriakaan toki unohtamatta. Sen avulla olen pärjännyt näinkin pitkälle melko kivuttomasti.

Musiikkipuolessa olen melkeinpä kaikkiruokainen, ainoastaan tätä nykyä suomen suosituin ja helpoin(?) ala jää vähemmistöön..

Runojen saattaminen kirjaksi asti on haave jonka haluaisin totetuttaa, mutta toistaiseksi olen vain saanut aikaiseksi suunnitelmia ja kuvitteellisia kollaaseja.

Ehkä sitten joskus..

08.08.2006 Runokokoelma viimeinkin kyhätty kasaan ja lähetetty kustantamoihin.. Tuloksia odotellessa..

30.06.2008 Pitempi runoproggis aloitettu, tarkoitus kirjoitella n. 10 sivuinen teos..(edit: valmistui 10.07.2008)


P.P.S Katso myös -> http://www.sanavarasto.fi/teos/author/mikael-musta/
 

Käyttäjän kaikki runot