Tältäkö aikuisista tuntuu?

Runoilija Tenar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2004
Viimeksi paikalla: 7.9.2016 20:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eteenpäin, innoissani.
 

En mä tiedä.
Ei mulla ole oikeita vastauksia.
Mulla on vain kasa ristiriitaisia tunteita
ja sinut
joka saat mut surulliseksi.
Sinut,
johon en tiedä voivani luottaa
loppuun saakka.
Aiemmin se ei koskaan ollut
kysymysmerkki.
Tältäkö aikuisista tuntuu?
Vai olemmeko vieläkin lapsia
jotka leikkivät vakavammilla asioilla,
kauaskantoisemmilla seurauksilla?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot