Jokainen piirteesi

Runoilija Loney

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 6.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Love, love, love. What is it good for? Absolutely nothing.
 

Minä en ole koskaan pitänyt aamuista
Miten tämä voikaan merkitä meille
niin eriasioita, kysyit
En tiennyt, enhän minä ole koskaan
löytänyt vastauksia kysymyksiin
(Sulla on salainen taito hallita
saada kaikki naiset sekaisin)
Ehkä mua ei vain luotu sulle
ja onhan tuolla jossain kevätkin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot