Minna

Runoilija Wanderer

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 21.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Herään aamulla,
on pimeää
Nousen bussiin,
paleltaa
Avaan koneen,
en kuule mitään
Menen ruokalaan,
olen kuollut

Yht'äkkiä näen sinut

Jos katsoisit minuun,
näkisin sateenkaaren värit
Jos hymyilisit minulle,
tuntisin auringon lämmön
Jos puhuisit minulle,
kuulisin rakkauden soiton
Jos koskisit minua,
syntyisin uudelleen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunein sanoin maalaat lukijalle mielikuvaa..

 

Käyttäjän kaikki runot