kuiskii kaipuu.

Runoilija Saatanatar

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

You never known.
 

Valkea maa
yhtä puhdas kuin sieluni

mutta sen alla nukkuva maa
sitä mustemmat ovat silmäni

Sydämeni hiljaa vaikertaa
kuiskii kaipuu korvissani

koitan saada sitä hiljentymään
levon tunteilleni antaa

Lipuu tuuleen huokaus
kaartuu hymy huulille

matkapuhelin taskussani värisi
lumi kengissäni narisi

Silmäni lukivat viestin lyhyen
vaan samalla niin kaunihin

kulmaan toisen silmäni kosteutta virtasi
sydän onnellisuutensa pompulla osoitti

" Tiedätkö mitä? Rakastan sinua <3 "
tunsin syvää lämmön paloa

Se lämpö puski kylmyyden pois
kumpa se hetki jolloin sinut taas näkisin jo ois <3

Selite: 
Koska ikävä on raastava tunne :( mutta sen helpottuminen vasta ihanin tunne ikinä <3 :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot