Sotke mut

Runoilija Blanco

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.3.2004
Viimeksi paikalla: 14.2.2024 15:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.7.1986
Facebook:

Vielä löytyy toista kirjaani Marionettia, sekä uusinta Marilyniä. Kysele ihmeessä jos kiinnostaa, hinta 20e, sisältäen postikulut.
 
Sotke mut sopivaksi.
Suutele pois punat,
-riko meikki sekä rajat
vähän tai paljon.

Siten mikä saa sut muistamaan minut
ja tämän hetken vielä vuosienkin päästä,
lämmittämään mieltä sekä poskia.
Valvomaan öitä 
keksimään käsille tekemistä
kun minä en ole läsnä.


Näytän sulle, miten ajatusten tähteillä
säilyy ihminen iholla
vielä pitkään
ja pidempään..



Sotke mut sopivaksi, 
-sekavaksi tästä hetkestä.
Revi irti menneestä ja sekunniksi myös tulevasta.
Sido minut itseesi
ota minut omaksesi.


Sotke mut ja sekoita,
-hiukset sekä ajantaju.
Niin lupaan näyttää jatkossakin

kuinka luodaan sävelettä sinfoniaa.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Nautinnollista menoa! Kiitos