Mitä jos.?

Runoilija touny

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 29.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Vierivä kivi ei sammaloidu!"- Viisas keksi tämän, itse olen tyhmä kun käytän sitä, mutta se kertoo minusta ja minun ajattelu tavasta enemmän kuin mikään muu. -Älä takerru yhteen paikkaan vaan tee asioita joita itse näät itsellesi tärkeäksi-.
 

Mitä jos rakkaasi ei ole enää huomenna täällä.?
Kadut kun jätit kertomatta kuinka tärkeä hän on ja kuinka jätit viimeisen halauksen halaamatta..
Muista aina että ehkä huomenna ei ole mahdollisuutta painaa ystävääsi rintaasi vasten..
Siksi on tärkeää olla lykkäämättä kauniita sanoja.
Olet tärkeä.!
Muista se. <3

Selite: 
Itse en älynnyt tätä kuin vasta jälkeen päin.! Toivon että jokainen joka tämän lukee tulee muistamaan sen.
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan kuin minun kohdaltani.. mun yks parhaimpia oleva ystävä,tappo ittensä meidän puhelun jälkeen.. ei ollut mukavaa :S

 

Käyttäjän kaikki runot