Ensimmäistä kertaa

Runoilija touny

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 29.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Vierivä kivi ei sammaloidu!"- Viisas keksi tämän, itse olen tyhmä kun käytän sitä, mutta se kertoo minusta ja minun ajattelu tavasta enemmän kuin mikään muu. -Älä takerru yhteen paikkaan vaan tee asioita joita itse näät itsellesi tärkeäksi-.
 

Kun sinut ensimmäistä kertaa näin,
niin sinua tuijottamaan jäin.

Näin silmäsi kirkkaat nuo,
ne vei minut taivaanrannan luo.

Mutta minä tiedän että sinua en saada voi,
koska korvissani tämä kaiku soi,
et unelmat koskaan toteudu ei.

Tämä lause minut surumaailmaan vei.

Mikset voi vaan tulla lähelleni minun,
sitten voisin olla ikuisesti sinun.

Tämä runo kertoo sinusta ja sinun ihanista silmistä,
jotka sai minut kerran sekaisin mutta nyt vasta tajuan,
et luokses pääse en,
vaikka sitä haluaisin.

Selite: 
Mietteitäni eilisillalta. Tapasin kerran kauniin tytön, jota saanut en vaikka halusin. Hän on siitä asti "kummmitellut" mielessäni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot