Menetetty

Runoilija touny

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 29.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Vierivä kivi ei sammaloidu!"- Viisas keksi tämän, itse olen tyhmä kun käytän sitä, mutta se kertoo minusta ja minun ajattelu tavasta enemmän kuin mikään muu. -Älä takerru yhteen paikkaan vaan tee asioita joita itse näät itsellesi tärkeäksi-.
 

Kiitos niistä hetkistä mitä olen saanut viettää kanssasi,
kiitos että olet jaksanut näinkin pitkää,
Kiitos myös siitä mitä olet opettanut minulle.

Toivon vain että oppisin lisää
ja saisin paljon uusia hetkiä kanssasi,
olen nauttinut kaikesta minkä olet minulle antanut,
anna jatkossa lisää.

Minulla alkaa vaikeat ajat,
niihin saan voimaa sinusta,
siitä miten opetit minua
ja siitä mihin haluan
ja aion pyrkiä päämäärääni maksoi se mitä maksoi.

Haluan elää elämääni sydämen kautta.
Sydämeni huutaa ikävää,
sinua kohtaan.

Jos saan vielä mahdollisuuden sitä en aio mokata,
minulla ei ole varaa tyriä asioita,
näin pahasti kovin montaa kertaa.

Anteeksi aiheuttamastani tuskasta.

Tule viereen kun olet valmis.

Rakastan sinua nyt ja ikuisesti.

Olet se minun unelma..

Selite: 
Kaikki tuli jo sanottua, saa vapaasti arvostelle muitakin runoja.
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo sydämen tunnoista, toiselle aiheutetusta tuskasta ja kiittämisen lahjasta.
"Anteeksi" on niin paljon enemmän kuin sana.
Runo jättää toivoa myös.

 

Käyttäjän kaikki runot