Kadotettu

Runoilija touny

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 29.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Vierivä kivi ei sammaloidu!"- Viisas keksi tämän, itse olen tyhmä kun käytän sitä, mutta se kertoo minusta ja minun ajattelu tavasta enemmän kuin mikään muu. -Älä takerru yhteen paikkaan vaan tee asioita joita itse näät itsellesi tärkeäksi-.
 

Kun ilta hämärtyy mietin mitä olen saanut aikaan.
Töissä osaan tehdä asiat niin ettei tule sanomista,
mutta jokin tässä mättää.

Vavahdun huomaan ettet ole vierelläni,
niinkuin edeltävinä iltoina.

Miksi olen päästänyt asiat tälle mallille,
kadun ja mietin keinoja jolla korjata tilanne.

Minun ja meidän unelma,
se josta puhuimme,
nyt tuntuu että kaikki on niin pienestä kiinni.

Mutta minua ei ole tehty luovuttamaan
taistelen ja taistelen,
kunnes pääsen takaisin siihen
mitä meillä oli ja mistä haaveilimme.

Aina kun suljen silmäni, tulet mieleeni uskomattomien
silmiesi ja kaunis piirteisten kasvojesi kanssa.

Sinä olet unelma jota haluan elää,
jonka vuoksi aion taistella
ja tehdä kaikkeni jotta kaikki onnistuisi.

Kunpa saisin asiat järjestykseen.

Ikävöin sinua.

Selite: 
Kirjoitin tämän kun toivoa ei enään juuri ollut, enkä tiedä onko sitä enään muutenkaan, mutta en ole valmis luovuttamaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot