Sinulle, rakkaani.

Runoilija Ponnu

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuuntele tarkkaan,
sillä aion kertoa tämän sinulle
vain kerran

Sinulla on oikeus unohtaa,
olla välittämättä, jopa suuttua
mutta haluan että kuuntelet

Tätä ei ole helppo sanoa
mieluiten jättäisin kertomatta
mutta minun on pakko

En voi pakoilla enää.

Tiedätkö sen tunteen,
kun perhoset lentävät vatsassasi
ja valtava ilo täyttää kehosi

Niin minä tunnen,
kun saan olla sinun lähelläsi
tiedäthän,
kultaseni,
sitä sanotaan

Rakkaudeksi

Selite: 
~
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Ponnu Mustaa kajaalia 12.5.2011 2 Runo
Ponnu Kuin meri 11.5.2011 2 Runo
Ponnu Seuraan sua pimeään 16.8.2011 1 Runo
Ponnu Tuska 12.5.2011 1 Runo
Ponnu Nimetön 16.5.2011 0 Runo
Ponnu Sinulle, rakkaani. 16.5.2011 0 Runo
Ponnu Nimetön 16.5.2011 0 Runo
Ponnu Sinä 16.5.2011 0 Runo
Ponnu Katkeruutta 16.5.2011 0 Runo