Sinä

Runoilija Ei enkelisi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää tää vain on
 

Sinua kaipaan,
sinua rakastan,
sinulle hellä tahdon olla,
sinua hellin huomiseen,
oot minulle se ainoa oikeaa,
rakkaus ikuinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin sinäkin minulle

 

Käyttäjän kaikki runot