Nimetön

Runoilija Ei enkelisi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää tää vain on
 

Tulit elämääni varoittamatta,
koputit kyll eka.
Toit elämääni paljon,
hyvää ja kaunista.
Sain sulta paljon ja enemmänkin.
Sua oikeesti rakastin.
Kipinä sammui ja jäljelle jäi ystävyys.
Kiitos sinulle ystäväni.

Selite: 
Viisi vuotta elämästä toisen kans on pitkä aika.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot