Vielä vuosien jälkeen

Runoilija miks_ei?

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunteita, elämää ja rakkautta... ja jos millään viittisitte niin lukisitteko myös vanhempia runojani...

..kiitus.. <3 :)
 

Rakastan sitä
kun välillä
aivan yllättäen
tartut käteeni
pyöräytät minut syliisi
taivutat ja
suutelet
kuin et ole koskaan
aikaisemmin suudellut

Katsot minuun
katson sinuun

Silmiesi sini
saa minut huokaamaan

Vielä vuosienkin jälkeen
huuleni hamuavat suudelmaasi
ihoni kaipaa kosketustasi
katseeni etsii hymyäsi

Rakkautemme pysyy
siellä missä sille tulee
aina olemaan paikka

sydämessä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana rakkausruno <3

Sellaista sen tulisi ollakkin..huokaus...kaunis runo:-)))

Nostattaa haikean hymyn lukijan huulille. Kaunis, koskettava :)

Onni ja Rakkaus tulvii runossasi.
Ihana Rakkausruno !

Herkkä runosi kuvastaa yhteenkasvamista ja kaiken kattavaa rakkautta.

kaunista

ihana rakkausruno <3

Sellaista sen tulisi ollakkin..huokaus...kaunis runo:-)))

Nostattaa haikean hymyn lukijan huulille. Kaunis, koskettava :)

Onni ja Rakkaus tulvii runossasi.
Ihana Rakkausruno !

Herkkä runosi kuvastaa yhteenkasvamista ja kaiken kattavaa rakkautta.

kaunista

 

Käyttäjän kaikki runot