Talvi-ihminen

Runoilija miks_ei?

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunteita, elämää ja rakkautta... ja jos millään viittisitte niin lukisitteko myös vanhempia runojani...

..kiitus.. <3 :)
 

Ehkä olen kuin talvi

Hetken vetisteltyäni
jäädytän pintani
ja nauran teidän
kolareillenne.

Kiukuissani puhkun
kylmää ilmaa
kasvoillenne.

Kun olen lauhkeampi
annan pehmeän haituvan
asettua naamiolleni.

Koskemattomana olen
kylmän kaunis
kimalteleva.

Lämpimät kädet
saavat minut
mukautumaan
haluttuun muotoon

ja äkkiä olen
helposti kolattava.

Lopulta lauhdun kokonaan
ensin hieman kikatettuani
hölmistyneille katseille
kun vielä
viimeisen kerran yllätänkin

mustalla jäällä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauska ja pirtsakka paketti. Erittäin osuva kuvaus talvesta ja sen ailahtelevuudesta. Loppu sai ainakin minut hymyilemään, vaikka en itse talvi-ihminen olekaan (:

 

Käyttäjän kaikki runot