Nimetön

Runoilija Ostwind

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuka saapuisi tänne vasten tahtoaan

vapaus on kuolema ilman viikatetta

kontrastit näkee kun ymmärtää olevansa sokea

itseensä voi uskoa minä hetkenä tahansa
mutta mielessä on paljon huoneita
jokaisessa yksi sinä

 

The world was a dying place,
as i dreamed of you last night
the glittering stream of shadows
rolled across earth's sighing skin

i was afraid of dying
as the noise broke out
from the warm womb circled time
like a once shackled animal
into divine silence
to fall into a quiet still, quiet tomb

and the senses no longer knew
realms and realms yet untouched
a death, breaking matter
so naked am i, as i awaken

to stand where one stopped

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on hyvä runo. Hyvää kieltä.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Ostwind Nimetön 19.1.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 23.1.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 7.2.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 17.1.2008 0 Runo
Ostwind Nimetön 29.1.2008 3 Runo
Ostwind Nimetön 23.1.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 17.1.2008 2 Runo
Ostwind Nimetön 19.1.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 22.1.2008 1 Runo
Ostwind Nimetön 29.1.2008 1 Runo