lyijykynä

Runoilija Nalletar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Asioilla on tapana järjestyä...
 

Lyijykynä, B,
ilmaisuvälineeni.
Musteessa
liiaksi ikuisuutta
hatariin mietteisiin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oivallinen ja ihana runo, mie pidän paljon!

Lyhyessä paljon ajatusta, pidin :)
Hyvää syntymäpäivää!

Oivallinen ja ihana runo, mie pidän paljon!

Lyhyessä paljon ajatusta, pidin :)
Hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot