Suolaa haavoihin

Runoilija HotShot

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 27.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Löysin itseni uudestaan kun aloin seurustela nykyisen tyttöystäväni kanssa...
 

Suru puhdistaa, mielen parantaa.
Repii haavat auki,
kylmin, hennoin käsin,
kaataa niihin suolaa ja tuhkaa,
puristaa niin voimallisesti.
Vaan tekee sen aiheesta
ja vain kerran,
niin ettei toiste,
kärsiä tarvitse.

Selite: 
En ole itse surullinen, mutta näin se toimii
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin..kyllähän sitä surua tarvitaan..Kaunis runo,eikä ollenkaan masentava tai angstinen

 

Käyttäjän kaikki runot