Arvoitus

Runoilija HotShot

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 27.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Löysin itseni uudestaan kun aloin seurustela nykyisen tyttöystäväni kanssa...
 

Pöytä on katettu, käyt siihen istumaan.
Istun vastapäätäsi ja katson silmiisi.
Ne ovat syvänruskeat, kuin syvä huominen.
Niitä jään katsomaan, kuin arvoitusta,
jota en kuitenkaan osaa ratkaista.
Se ei kuitenkaan haittaa,
ihailen niitä mielelläni, tunnista toiseen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot