Unohdu jo.

Runoilija suoicanet

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2011
Viimeksi paikalla: 9.10.2016 0:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.
 

Et ole pukuherra, mutta sitä samaa kastia. Jos olisin vain uskonut itseeni, uskonut sun ulkokuoreen, olisin kiertänyt sut kaukaa. Mun rakkaus oli aitoa sua kohtaan, mutta niin on myös tämä inho.

Neiti, pelle, ällötys.

Löydä se tyttö joka syö pää lautasen päällä, on kunnianhimoinen ja tyytyy suomalaisen keskenkasvuisen miehenalun keskimääräistä pienempään mulkkuun - vaikka koolla on väliä, sillä ihan totta on. Löydä se, joka omistaa sen kaiken mikä minulta puuttuu.

Vaikka mä olisin ennen syönyt sun kaltaisia pikkupoikia aamiaiseksi, sä olet se johon rakastuin. Ja se on asia mikä mua itkettää aamuisin, mietityttää iltaisin. Sä et ole mun vierellä enää ja sä olit se joka satutit. Sä petit, eikä kukaan muu koskaan ole ennen tehnyt niin.

Siitä on jo vuodenvaihde, mutta en vieläkään osaa sanoa, oliko se mun egon heilautus vai särjetty sydän, joka satutti. Kukaan ei ole ikinä, ei ikinä satuttanut niin. Ketään en ole ikinä, en ikinä, rakastanut niin.

Mikä hulluinta, mä sylkisin sun kasvoille jos en olisi näin heikko.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot