If you want me, satisfy me

Runoilija suoicanet

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2011
Viimeksi paikalla: 9.10.2016 0:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.
 

Sä kerroit mulle mitä tarkoittaa Euforia,

niin

kerroit, mutta et koskaan näyttänyt.

Hän näytti minulle mitä se on, viimeyönä kahden aikaan.

Ja siinä me maattiin peittojen seassa raukeina,
kumpikin hymysuin tyytyväisinä.

Kai sä nyt ymmärrät miksi mä lähdin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot