J. Karjalainen, turpa kiinni.

Runoilija suoicanet

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2011
Viimeksi paikalla: 9.10.2016 0:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.
 

"Tyttöni mun, kaikki tietää olet tyttöni mun" lauloit

ja mä uskoin sen hömpän kokonaan,

kunnes jokainen pilvilinna romahti

poks poks poks

ja viimeinenkin.

Nyt jokainen sun laulusi muistuttaa mua minusta ja hänestä - ja se sattuu niin helvetisti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot