5 aistia.

Runoilija Annich

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuoksusi huumaa
ja sekoittaa pääni.
Yhtä ainoaa suudelmaa muistellen,
itken ikävääni.
Silmiisi hukkua voisin,
ne hetkeksi unohtamaan saa.
Jokainen kosketus polttaa
ja samalla satuttaa,

Vaikka jokainen sanasi
rikkoo unelmaani,
en silti aio
luovuttaa.

Selite: 
Kerta kerran jälkeen, päivittäin, satutan itseäni, tietoisesti ja tahallani.
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis ja herkkä! Ihana! Voimia! <3

 

Käyttäjän kaikki runot