R.I.P Muru

Runoilija Annich

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi sun piti lähteä?
Ikävä jo nyt.
Tahtoisin taas.
Silittää pehmeää selkääsi.
Tuntea kyntesi kämmenelläni.
Hyvästi rakas ystäväni.
Jäät mieleeni.
Ikuisesti.

Selite: 
Niih. Miun gerbiili kuoli tuossa eilen illalla. Eli se kuitenkin hyvän elämän. :'(
Kategoria: 
 

Kommentit

Ymmärrän sinua olen itsekin menetänyt eläimen

 

Käyttäjän kaikki runot