Tunteita

Runoilija Annich

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus ehkä luullaan että rumilla ei ole tunteita?
On, Jopa he ovat ihmisiä,
heillä myös on tunteet.
He tuntevat kipua ja tuskaa samalla lailla kuin
muutkin ihmiset.

Uskokaa tai älkää, jopa lihavatkin syövät joskus.
Ei, he eivät elä pelkällä vartalonsa massalla.
Todellisuudessa myös lihavilla voi olla nälkä.

Myös rumat osaavat itkeä,
tuntea itsensä hyljätyiksi ja
maailman runtelemiksi.

Ihmiset, ajatelkaa ihmisten sisusta,
jopa rumat kaipaa rakkautta.
Eivät he odota mitään täydellisyyksiä,
vain helliä halauksia ja suukkoja.

Ilmeisesti se on liikaa vaadittu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin.se on niin perkeleen väärin!:'(
hieno runo. tosi mahtava.
*synttärihali*

 

Käyttäjän kaikki runot