Tulevaisuuden suunnitelmia

Runoilija Annich

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kylmä.
Vesipisarat iholla.
Ristiriitaisia tunteita.
Surua, vihaa, katkeruutta

Ja silti,
Niin kumman

Helpottunut olo.

En saa.
Sinä et ole minun.
En voi vihata sinua.
Tahtoisin kuitenkin.

Ehkä.
Voisin yrittää.
Mutta kuitenkin.
Pelkään tapaamistasi.
Se riistäytyy
käsistä kuitenkin.

Jos
viitsisin edes
yrittää
Unohtaa.

Voisin.
Kokeilla
Toimisiko se.

Ehkä
Joskus...

Tulevaisuudessa

Selite: 
Yrittänyttä ei laiteta :F
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot