Häivettyneet päiväunet

Runoilija tulenpuhuja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2006
Viimeksi paikalla: 25.4.2017 8:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.1978

 

Vakiintuneisiin olosuhteisiin
lumottu tai tuomittu mies

ei silti ole sokea
vaan näkee

ne kaikki erinomaiset vaihtoehdot
joita ei ajatella saisi
ei sitten ollenkaan

miten sidot
uteliaan mielen
joka tuntemattomaan

tahtoisi kotilieden luota sukeltaa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo, sisältää itsellekin tuntun kuuloista tematiikkaa

Kulkijan kaipausta. Pidin tästä.
Synttärionnittelut!

Tiedän tunteen, liiankin hyvin.

Lattealta tuntuu kirjoittaa,
että taidokkaita ovat runokuvasi,
minun tajuntaani piirtyneinä
surullisisa tarinoita

Tuttuja tosin.

Hieno runo, sisältää itsellekin tuntun kuuloista tematiikkaa

Kulkijan kaipausta. Pidin tästä.
Synttärionnittelut!

Tiedän tunteen, liiankin hyvin.

Lattealta tuntuu kirjoittaa,
että taidokkaita ovat runokuvasi,
minun tajuntaani piirtyneinä
surullisisa tarinoita

Tuttuja tosin.

 

Käyttäjän kaikki runot