Säteet myöhäiseen iltaan

Runoilija maristi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katsot peiliin, näät ihmisen
näät elämän, tulevausuuden
Katson peiliin, nään surkean otuksen,
nään kuoleman, en tulevaisuutta

Jatkat taistelua, voitat tappiot,
katsot eteenpäin
Jatkan rappiota, häviän tappiot
en näe ettenpäin.

Katsot tulevaan, näät miehesi,
häät ja lapset.
Katson tulevaan, näen parannuksen
näen tunnelin, valon sen päässä.

Itket, suret, olet ikävissäsi, mietit miksi
Nauran, iloitsen, olen vapaa, en enää mieti

Selite: 
Mulla on niin iso ikävä sua.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
maristi Älä 28.8.2009 4 Runo
maristi sinulle 21.8.2010 0 Runo
maristi Rakkaudella minnille 1.9.2010 0 Runo
maristi Jos 2.8.2011 1 Runo
maristi petturi 16.7.2012 1 Runo
maristi Me 31.8.2012 0 Runo
maristi Elossa 12.2.2013 0 Runo
maristi Säteet myöhäiseen iltaan 8.3.2013 0 Runo
maristi Onni 16.3.2013 0 Runo
maristi Kaipaus 28.8.2013 0 Runo