Rakkaudella minnille

Runoilija maristi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se on pieni, mutta kokoisekseen suuri
sen silmät ovat pyöreät kuin napit
eli ikinä luovuta
Se asuu pienessä puisessa talossaan, omassa punaisessa maailmassaaan.
Se katsoo minuun mustilla silmillään
ei ikinä valehtele
Joka ilta se syö pienestä lasisesta kulhostaan ruokaa
se haluaa syliin.
Sen tavoiteena on sulloa poskipussinsa täyteen ruokaa.
ei ikinä lavertele, ei valehtele
Sillä on kullanvärinen turkki ja värivirheellinen valkoinen nauha selässään
Sen pienet korvat kuulevat asioita, joita ei tarvisi
ei ikinä huuda,ei riitele
Sillä on pienet suloiset tassut, ja niitäkin pienemmät vaaleanpunaiset huulet

Selite: 
R.I.P Satumetsän Taika<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
maristi Rakkaudella minnille 1.9.2010 0 Runo
maristi Säteet myöhäiseen iltaan 8.3.2013 0 Runo
maristi petturi 16.7.2012 1 Runo
maristi Onni 16.3.2013 0 Runo
maristi Me 31.8.2012 0 Runo
maristi Jos 2.8.2011 1 Runo
maristi Elossa 12.2.2013 0 Runo
maristi sinulle 21.8.2010 0 Runo
maristi Älä 28.8.2009 4 Runo
maristi Kaipaus 28.8.2013 0 Runo