Minun Jouluni

Runoilija *KARHU*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huonoja runoja jo vuodesta 2004 teille tarjoaa Karhu! Runojen luku omalla vastuulla, eli jos silmät syöpyvät kielioppivirheistä ja mauttomuuksista en ota vastuuta :3
 

Aatonaattoa yksin vietän
kasvoni peittoon peitän.
Aamulla puuron keitän
mielestäni huolen heitän.

Konvehtirasian avasin
ja parhaat päältä valitsin
ei tarvinnut riidellä
saati valiskella kiireellä.

Puuroa poskeen ahdoin
ja piirakoita uuniin laitoin.
Pian ystävä oveen koputtaa
hän saa hetken vielä odottaa
koska vielä ei ole laukku pakattu
eikä huulipunaa laitettu.

Lähdemme yhdessä autolla
koirat takapenkillä odottavat innolla
että pääsevät vapaana juoksemaan
pellolle lumeen peuhaamaan.
Ja kun ulkoilu on suoritettu
kunnolla koirat väsytetty
pääsemme joulupöytään istumaan
viinistä ja ruoasta nauttimaan.

Ei Joulu ole tehty rahasta ja isoista paketeista
vaan läheisyydestä ja hetkistä onnellisista.

Selite: 
Ei Jouluna tarvii ressata
Kategoria: 
 

Kommentit

Juuri näin.

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot