Vapaa sielu

Runoilija *KARHU*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huonoja runoja jo vuodesta 2004 teille tarjoaa Karhu! Runojen luku omalla vastuulla, eli jos silmät syöpyvät kielioppivirheistä ja mauttomuuksista en ota vastuuta :3
 

Taas saat minut miettimään
kun oikkujasi joudun sietämään.
Menet ja tulet kun sopii sinulle
ja sitten kun kaipaat, soitat minulle.
Siis jos soitat.
Kaipa sinä koitat.
Mutta olet vapaa sieluinen.
Etkä ole onnellinen
jos sinut minuun kahlitsen
omakseni kokonaan valitsen.
Silloin hiljalleen tukahdut.
Kuin pieni kukkanen kuihdut.
Joten annan sinun tuulenlailla liitää
elämästäni pois ja takaisin kiitää.

Selite: 
tälläistä tänään, fiiliksiä taas monenlaisia monestakin asiasta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot