Astanraks

Runoilija Eveniph

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pienen hetken uskalsin tarkkailla menneisyyttä vain todetakseni muuttuneeni.
 

Minun pieni kirveeni leikkaa palasia.
Hius tai hammas,
joka iskulta enemmän
kulutan,
aikaani
ja sanoitan valheeni
Sinulle parhain päin.
Liian räikeitä olisivat katsoa
ellen uudelleen muotoilisi
sulattaisi
sekoittaisi
kirjaimia:
Ranta, kas,
muistatko vielä,
Tähteni.

Selite: 
Ra-kas-tan. S.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot