sometimes i alsou feels

Runoilija franki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

staind joka tapauksessa ja elämääntilanteessa
 

Kesähelteelläkin palelen ikävästä
Kietoudun lujemmin pörröiseen vilttiini,
puristan nyrkkiini päälle laittamani paitasi
siinä on vieläkin sinun tuoksusi

olet kaikkeni ikäväsi tuo rakkautesi esille

Selite: 
hih, englantia kun ei osaa niin ei osaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot