takanani, olet

Runoilija franki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

staind joka tapauksessa ja elämääntilanteessa
 

Sileäksi silität ihoni kohdista minne kätesi koski ja poltti.
Olinkin jo unohtanut että katseen alle, sitä aina
kätkeytyy henkensä pitimiksi.

Taivaaseen asti huudattaen henkisesti heikot lahdataan maahan ja ehkä jään päälimmäiseksi.

Kammioissakin lapset ja naiset jäivät alimmaisiksi, tiesithän.
Kysymyksesi herätti kiinnostuksen vieressänikin.

Mutta silloinkin kun et ole paikalla olen hyvä ihminen ja takanani ruudussa soi jälleen se laulu kun minua kosit.

Selite: 
muistoissa, olethan sinä muistoissa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot