Nimetön

Runoilija franki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

staind joka tapauksessa ja elämääntilanteessa
 

Tässä hiljaisuudessa hartiani heltyy
ja päänsärky leppyy.

Mieleni hiipii muille autuaille maille.
Ajattelemaan talven viileyttä ja kesän kirkkautta.

Jaksan jälleen katsoa peiliin ja pidänkin itsestäni,
nyt kun sinä et ole paikalla.
Saatan jopa kehaista häntä peilissä.

Sunnuntainen raukeus valtasi kehoni vaikka arki palaakin alakertaan mentyäni takaisin.

Mutta nyt. Tämä hetki hiljaisuudessa on kultaakin arvokkaampi.

Selite: 
kun vaan jaksaisi olla tarpeeksi aloillaan. eikä aina sitten vasta kun on loppuunpalanut.
Kategoria: 
 

Kommentit

kuulostaa tutulta. osuvaa kuvausta, sunnuntai-säkeistö erityisen hieno. pilkku vaikka-sanan jälkeen vaan häiritsi.

 

Käyttäjän kaikki runot