Nimetön

Runoilija franki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

staind joka tapauksessa ja elämääntilanteessa
 

minusta toiseen matkasi kantaa.
ei ole ihmistä kuka sinut seisahduttaisi paikallesi.
ihan hetkeksi hengähtämään, ymmärtämään ajan hetkellisyyden.

irtiotto on oikeutettu toisinaan.
kukaan meistä ei ole saanut haluamaansa unelma elämää.
miksi en siis kelpaisi sinulle tälläisenä kuin olen.
vikoineni ja oikeuksineni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot