samaapaskaapäivästätoiseennastolassa

Runoilija franki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

staind joka tapauksessa ja elämääntilanteessa
 

Kieroutunutta kansaa.
Pienen kylä pahasen rumat asukit
halusivat lisää viinaa nuorille turruttamaan
kaipauksen.

En usko, en luota, en halua.

Pääpiireteittäin paikka missä asun.
Ja tapa millä elän.

Opin sen ihan teidän vuoksene. Ystäväni.

Selite: 
nastolanastolanastolanastola on nasta ostola.
Kategoria: 
 

Kommentit

Runon nimi jo kertoo aika hyvin mistä tässä on kysymys. Ei ainakaan kotiseuturakkaudesta..
Hyvä runo aiheesta.

Ah tätä kotiseuturunoutta. : ) Jotenkin vihaisen puhutteleva.

 

Käyttäjän kaikki runot